Техніка з напрацюванням: як вибрати та уникнути сюрпризів

Автор
Оцініть
(36 голосів)

У всьому світі зростає попит на машини, які відпрацювали певну кількість годин: компанії прагнуть оптимізувати витрати на оновлення парків та зберегти звичні параметри продуктивності та якості. Як відбувається придбання такої техніки? Чи є «підводні камені»? Що отримує замовник? Ці та інші питання прояснюємо на прикладі покупки екскаваторів Volvo ЕС300Dl.

Екскаватори ЕС300Dl характеризуються підвищеним зусиллям виїмки та потужністю. Це продуктивні машини зі скороченим робочим циклом, які широко застосовуються на будівельних майданчиках, а також використовуються при проведенні кар'єрних і дорожніх робіт. Замовників вони зацікавлюють своїми високими параметрами надійності і універсальністю, паливною економічністю а також якістю вузлових деталей. Однак далеко не всі представники бізнесу сьогодні готові фінансувати покупку нових моделей техніки. В таких умовах екскаватор з напрацюванням стає вигідною альтернативою, що дозволяє закрити потребу в машинах та одночасно оптимізувати витрати.

Закупівля у європейського дилера

Орієнтуючись на потреби клієнтів, компанія «ЕТС Груп» (Україна) - офіційний дилер Volvo CE - закупила у норвезького дилера Volvo CE і здійснила поставку клієнтам 10 екскаваторів з напрацюванням (в тому числі 6 одиниць ЕС300Dl). «У Volvo CE діє система підтримки дилерів з продажу та купівлі обладнання з напрацюванням в Європі, Росії, Африці і на Близькому Сході, - розповідає Марк Овчинников, керівник відділу trade in «ЕТС Груп».

Техніка з напрацюванням Volvo

«Завдяки відділу з продажу техніки з напрацюванням Volvo CE у нас склалися тісні взаємини з дилерами в інших країнах, в тому числі з колегами з Норвегії. За підсумками особистого візиту ми вибрали п'ять екскаваторів, два з яких були в колісної комплектації. На сьогоднішній день ми закупили у норвезького дилера вже 10 одиниць техніки з напрацюванням, а також маємо намір розвивати співпрацю в цьому напрямку. Хочу звернути увагу, що ми відповідально підходимо до вибору машин з напрацюванням, не купуємо екскаватори в стані вичавленого лимона. Ми завжди чітко відстежуємо, в яких умовах експлуатувалася техніка: чи правильно перемикали режими роботи двигуна, чи давали охолонути турбіні перед зупинкою двигуна, чи не було масляного голодування, перегріву ДВС і гідравліки і т.д.».

«Необхідно заохочувати розвиток співробітництва на основі довірчої торгівлі між дилерами Volvo Construction Equipment, в такому випадку ми зможемо легко відстежувати стан наших машин в різних країнах та гарантувати їх якість», - зазначає Сьyoстрём Андерс, менеджер Volvo CE по підтримці напряму «Техніка з напрацюванням».

Необхідний ремонт

В отриманих з Норвегії екскаваторах замінили окремі вузли і деталі. Це було зроблено в дилерському технічному центрі «ЕТС Груп» з використанням оригінальних запчастин. До переліку робіт увійшли ремонт циліндрів ковша, рукояті та стріли, заміна лобового скла, відновлення лакофарбового покриття, заміна ущільнень на фланцях рукавів, а також заміна всіх фільтрів та рідин. «Співпраця з дилером з Норвегії дозволило не тільки вибрати найбільш вдалі з точки зору технічного стану екскаватори, але й отримати повну і прозору історію експлуатації та обслуговування техніки, - пояснює Марк Овчинников, керівник відділу trade in «ЕТС Груп». - Вже на місці силами наших фахівців, які мають достатній досвід взаємодії з цими машинами і відповідну кваліфікацію, були проведені сервісні роботи. Такий підхід гарантує клієнту, що куплена техніка дозволить уникнути неприємних сюрпризів і простоїв».

Техніка з напрацюванням Volvo

Швидке ТО

За рахунок легкого доступу до потрібних вузлів і деталей екскаватора ЕС300Dl скорочуються терміни планового техобслуговування. Так, великі сервісні кришки і капот двигуна повністю відкриваються без додаткових зусиль. Централізовані фільтри а також  згруповані точки змащення дозволяють швидше проводити роботи, збільшуючи час безперебійної служби машини та підвищуючи її продуктивність. Довговічні сталеві майданчики з накладками проти ковзання забезпечують безпеку при виконанні щоденного техогляду оператором перед початком робочої зміни.

Техніка з напрацюванням Volvo

Історія і гарантія

Купівля машин з напрацюванням у офіційного дилера дозволяє замовнику мінімізувати ризики, пов'язані з історією експлуатації техніки, бути впевненим у її реальному стані і напрацьованих мотогодинах. Всі ці дані фіксуються телематичними системами, встановленими на екскаваторах, та документуються дилером. Це дозволяє чітко розуміти, які компоненти техніки потрібно замінити, і дає можливість уникати поломок, що призводять до тривалих простоїв.

Машини не старше 5 років з напрацюванням не більше 9 000 мотогодин можуть пройти програму Volvo Approved Used (VAU) і зберегти дилерську гарантію. В цьому відношенні вони нічим не відрізняються від нових моделей. «Ми впевнені, що кінцеві покупці, які отримують нашу гарантію Volvo Approved Used (VAU), можуть повністю довіряти машині, оскільки вона справна і функціонує належним чином», - підкреслює Сьyoстрём Андерс, менеджер Volvo CE по підтримці напряму «Техніка з напрацюванням». 

Прочитано 532 раз

ETS Group

ETS Group - это единый украинский официальный дилер строительной техники Volvo. Также представители таких мировых брендов как: SDLG, Sennebogen, Goodyaer, Goldhofer, Faresin, Mecalac.

По вопросам приобретения техники и сервиса обращайтесь:

0 800 300 771 (многоканальный бесплатный телефон)

https://ets-group.com.ua/ | Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дивіться також


 

ЗАМОВИТИ ТЕХНІКУ
ETS GROUP:

0-800-300-771

067-353-56-94

Замовити техніку

Передзвоніть мені

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

 

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE

 

Замовити техніку
Передзвоніть мені

 

 

 

Типи техніки на виставці:

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

Бренди на виставці:

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE