VolvoCE представила новий екскаватор

Автор
Оцініть
(38 голосів)

Абсолютно новий екскаватор EC350E від Volvo Construction Equipment (Volvo CE) був розроблений, щоб доповнити профіль продуктивності існуючих екскаваторів EC300E і EC380E.

Ця 35-тонна модель із двигуном, потужністю до 295 к.с., оптимально підходить для виконання загальнобудівельних робіт. З загальною висотою менше чотирьох метрів при навантаженні на причіп, машину можна транспортувати без розбирання.

EC350E може бути адаптований для виконання широкого спектру робіт в найкоротші терміни. Оператори можуть вибрати кілька функцій в залежності від поставленого завдання і своїх переваг, наприклад, пріоритетність виконання робочих операцій.

Швидкість опускання стріли також можна регулювати, що надає додатковий контроль при виконанні завдань, що вимагають підвищеної точності.

Безпека підвищена за рахунок пригвинчених до болтів сходинок, поручнів з хорошим оглядом, а також ергономічної кабіни Volvo Care Cab з низьким рівнем шуму і вібрації. Низький капот машини сприяє кращому в своєму класі огляду на бічні і задні частини машини з сидіння оператора. Оглядовість поліпшується завдяки задній і бічній камерам, а також опціональній універсальною системою Volvo Smart View.

EC350E забезпечує кращу в своєму класі паливну економічність завдяки поєднанню функцій, що включають класичний режим ECO, обираний робочий режим та інтелектуальну електрогідравлічну систему. Двигун Volvo D8M розвиває потужність 1600 об/хв при високому обертальному моменті на низьких оборотах і оснащений функціями автоматичного холостого ходу і відключення, які допомагають скоротити зайву витрату пального.

Завдяки технології автоматичної регенерації машину не потрібно зупиняти для очищення фільтру сажі. Також турбонагнітачі ретельно охолоджуються завдяки додатковій функції відкладеного вимикання двигуна, яка допомагає уникнути перегрівання і підвищує надійність машини. Цьому також сприяє електрогідравлічна система, для якої потрібно менше шлангів, аніж зазвичай, що знижує потребу в з'єднаннях і мінімізує вимоги до технічного обслуговування.

Час і витрати на технічне обслуговування скорочуються за рахунок інтервалів заміни моторного масла і фільтрів в 1000 годин, а також доступу з рівня землі до згрупованих фільтрів.

Детальніше про будівельну техніку Volvo CE можна дізнатися, звернувшись до офіційного дилера в Україні - компанії ETS Group

Прочитано 560 раз

ETS Group

ETS Group - это единый украинский официальный дилер строительной техники Volvo. Также представители таких мировых брендов как: SDLG, Sennebogen, Goodyaer, Goldhofer, Faresin, Mecalac.

По вопросам приобретения техники и сервиса обращайтесь:

0 800 300 771 (многоканальный бесплатный телефон)

https://ets-group.com.ua/ | Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дивіться також


 

ЗАМОВИТИ ТЕХНІКУ
ETS GROUP:

0-800-300-771

067-353-56-94

Замовити техніку

Передзвоніть мені

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

 

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE

 

Замовити техніку
Передзвоніть мені

 

 

 

Типи техніки на виставці:

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

Бренди на виставці:

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE