В Україні доступна будівельна техніка провідного французького виробника

Автор
Оцініть
(37 голосів)

Компанія ETS Group представляє в Україні будівельну техніку відомого французького виробника Mecalac. Історія компанії – це історія пошуку, об’єднання та співпраці французької, німецької та британської інженерної школи, що працюють разом заради створення найкращих сучасних інноваційних рішень. А почалось все з того, що…

У 1974 француз П'єр де Пінгон заснував компанію Mecalac, Mécanique du Lac, яка розробляє та виготовляє інноваційні транспортні засоби для громадських робіт.

У 1990-х роках Mecalac поглинув французьку марку Pel Job, що спеціалізується на випуску міні-екскаваторів.

Згодом у 2002 році німецький виробник колісних навантажувачів Ahlmann приєднався до групи Mecalac.

Наступним кроком у 2016 році було придбання британського заводу Terex, який виробляє асортимент екскаваторів-навантажувачів, самоскидів та ущільнювачів, що привело до створення єдиного унікального бренда компактної техніки Mecalac.

2020 рік – наразі MECALAC пропонує будівельну техніку компактного класу з найкращими характеристиками щодо гнучкості, швидкості та інноваційних процесів. Майже всі моделі розроблені з врахуванням 3D компактності та оптимізованого кріплення навісного обладнання.

Нагадуємо про те, де і як можна придбати моделі техніки Mecalac в Україні.

Підібрати необхідну модель екскаватора-навантажувача, а також дізнатися безліч технічних особливостей і переваг техніки бренду Mecalac можна у регіонального представника Меcalac – компанії ЕТС-груп за тел.: 0 800 300 771 (дзвінки c телефонів усіх мобільних операторів України - безкоштовні). Або за тел.: 067 353 56 94.

Під час дії акції на Mecalac: відсоткова ставка 0,01% річних при купівлі у лізинг моделей екскаватора-навантажувача Mecalac від ЕТС-груп.

Акція діє з 20.05.2020 р. до 20.06.2020 р.

Прочитано 1293 раз

ETS Group

ETS Group - это единый украинский официальный дилер строительной техники Volvo. Также представители таких мировых брендов как: SDLG, Sennebogen, Goodyaer, Goldhofer, Faresin, Mecalac.

По вопросам приобретения техники и сервиса обращайтесь:

0 800 300 771 (многоканальный бесплатный телефон)

https://ets-group.com.ua/ | Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дивіться також


 

ЗАМОВИТИ ТЕХНІКУ
ETS GROUP:

0-800-300-771

067-353-56-94

Замовити техніку

Передзвоніть мені

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

 

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE

 

Замовити техніку
Передзвоніть мені

 

 

 

Типи техніки на виставці:

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

Бренди на виставці:

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE