На що здатен Mercedes-Benz Sprinter

Автор
Оцініть
(35 голосів)

Фургон Mercedes-Benz Sprinter відрізняється сучасними автомобільними технологіями, розширеними можливостями підключення до автопарку, міцністю і великою вантажопідйомністю.

Пропонуємо вашій увазі огляд британського видання autoexpress.co.uk.

Sprinter третього покоління був випущений в 2018 році, але, як і слід було очікувати, нова модель не сильно відрізнялася від попередньої. Основною зміною є додавання безлічі передових технологій зв'язку, взятих із лінійки легкових автомобілів Mercedes.

З точки зору дизайну Sprinter Mk3 - це еволюція того, що було до нього, але нові тонкі фари - зі світлодіодними лампами на фургонах з більш високими характеристиками, більш вертикальне вітрове скло і пухирі на колісних арках відрізняють останню модель.

В той час як лінійка двигунів така ж, з 2,1-літровим чотирициліндровим агрегатом з трьома вихідними потужностями і 3,0-літровим дизельним двигуном V6 (Sprinter - єдиний великий фургон в продажу, що пропонує V6), тепер передній привід пропонується вперше. 3,5-тонні версії моделі FWD можуть нести додаткові 50 кг корисного навантаження в порівнянні з варіантами з заднім приводом.

У стандартній комплектації всі Sprinter оснащені 6-ступінчастою механічною коробкою передач, в той час як модель із заднім приводом має опцію автоматичного 7G-tronic, а модель FWD оснащена новим 9-ступінчастим автоматичним перетворювачем крутного моменту 9G-tronic для підвищення ефективності і продуктивності. .

Також доступний повністю електричний Mercedes eSprinter.

Sprinter доступний у вражаючій різноманітності компонувань. Обирайте традиційний фургон із переднім або заднім приводом, чотири варіанти довжини кузова і три висоти даху на вибір, в той час як пропонуються версії з кабіною для екіпажу, самоскид, а кабіна шасі дозволяє додати безліч перетворень.

Фургон має вантажний майданчик із великою пласкою підлогою, обробленою пластиком, а також фанерну обшивку, яка є стандартною для всієї лінійки. Колісні арки фургона були посилені і здатні витримувати таку ж вагу, як і сама вантажна підлога.

Що стосується електроніки, Sprinter тепер оснащений рульовим управлінням із електропідсилювачем, тому він може використовувати новітні системи безпеки Mercedes зі свого автомобільного модельного ряду. Доступний адаптивний круїз-контроль Distronic, може повністю зупинити Sprinter перед тим, як знову рушити, і він може справлятися з рухом в потоці з зупинкою і запуском без участі водія. Також доступна допомога по утриманню смуги руху, тоді як активна система може автоматично гальмувати автомобіль, якщо вона виявляє, що Sprinter дрейфує через лінії.

Автомобілі вищого класу можуть бути оснащені інформаційно-розважальною системою Mercedes MBUX, вперше встановленою на хетчбек A-Class. Sprinter був другою моделлю Mercedes, запущеною з MBUX, і він має голосове управління, графіку з високою роздільною здатністю і функцію пошуку, а також виводить технології фургонів на новий рівень.

Нагадаємо, що ознайомитися із перевагами нових вантажних автомобілів Mercedes-Benz можна завітавши до ПрАТ «АТП «Атлант», офіційного дилера Mercedes-Benz в Україні.

Прочитано 576 раз

АТП «АТЛАНТ»

Центр коммерческой техники Mercedes-Benz «АТЛАНТ», официальный дилер Mercedes-Benz, предоставляет услуги по продаже микроавтобусов, коммерческих и грузовых автомобилей марки Mercedes-Benz. 

Для покупателей на предприятии действуют различные формы продажи автомобилей: под заказ и в лизинг. 

Адрес: г.Киев, ул. Пироговский путь, 167-а

Тел.: +38 (044) 201 60 81

www.mercedes-benz.com.ua | Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дивіться також


 

ЗАМОВИТИ ТЕХНІКУ
«АТП «Атлант»:

(044) 201 60 81

Замовити техніку

Передзвоніть мені

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

 

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE

 

Замовити техніку
Передзвоніть мені

 

 

 

Типи техніки на виставці:

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

Бренди на виставці:

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE