Mecalac представив інноваційний телескопічний навантажувач

Автор
Оцініть
(34 голосів)

Модель Telehander AS900tele, потужністю 7250 кг вирізняється інноваційною конструкцією стріли та інших елементів конструкції.

Оператори можуть повернути повністю завантажений ківш на 90 градусів в будь-який бік. З обертовим ківшем для заповнення траншей або транспортування труб потрібно мінімум робочого простору. Скажімо, у дорожньому будівництві це дає змогу перекривати лише одну смугу руху, а не дві. Своєю чергою на міському робочому майданчику така гнучкість дозволяє оптимально розмістити обладнання в обмеженому просторі.

Телескопічні можливості агрегату поєднуються з високою потужністю. Маючи висоту підйому 4,72 метра і виліт стріли 3,5 метра, AS900tele дає змогу операторам звести до мінімуму зміну положення при максимальному радіусі дії.

AS900tele має вантажопідйомність до 2270 кг за повністю висунутої стріли, забезпечуючи достатню потужність для таких завдань як навантаження причепів або вивезення сміття. У поєднанні з широким спектром навісного обладнання, включаючи вила для піддонів, ковші, щітки, снігоочисники та кущорізи та інше машина може замінити традиційні екскаватори-навантажувачі, колісні навантажувачі та телескопічні навантажувачі.

Новинка Mecalac має три варіанти рульового управління - 2-колісне, 4-колісний і крабовий хід. Така гнучкість дозволяє операторам одночасно керувати навантажувачем, повертатися і маневрувати незалежно від стану ґрунту. У поєднанні із поворотним важелем це дало змогу знизити радіус повороту на 20% в порівнянні з традиційними колісними навантажувачами.

Навіть з широким діапазоном руху AS900tele забезпечує підвищену стійкість в порівнянні з традиційними навантажувачами. Відмінно збалансована конструкція і автоматично заблокована задня вісь дозволяють операторам безпечно маневрувати в будь-якому положенні і на будь-якій місцевості.

Прочитано 453 раз

ETS Group

ETS Group - это единый украинский официальный дилер строительной техники Volvo. Также представители таких мировых брендов как: SDLG, Sennebogen, Goodyaer, Goldhofer, Faresin, Mecalac.

По вопросам приобретения техники и сервиса обращайтесь:

0 800 300 771 (многоканальный бесплатный телефон)

https://ets-group.com.ua/ | Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Дивіться також


 

ЗАМОВИТИ ТЕХНІКУ
ETS GROUP:

0-800-300-771

067-353-56-94

Замовити техніку

Передзвоніть мені

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

 

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE

 

Замовити техніку
Передзвоніть мені

 

 

 

Типи техніки на виставці:

Типи техніки на виставці: 

Техніка:Комерційні автоНавантажувачіЕкскаваториЕкскаватори-навантажувачіГрейдериАсфальтоукладачіВилкові навантажувачіДробаркиВійськова техніка

Бренди на виставці:

Бренди на виставці: 

Бренди:IVECOLonkingMcCloskeyMecalacMercedes-BenzSDLGVolvo CE